Δημοφιλή ποτά

 

Τα πιο δημοφιλή ποτά της Ελλάδας είναι αρκέτα, αλκοολική χώρα είμαστε τι να κάνουμε τουλάχιστον βγαίνουμε και δεν είμαστε κλειστοί όπως τους Βόρειους Ευρωπαίους.Τα ποτά είναι τα εξής:

Τσίπουρο το πιο δημοφιλές ποτό της Ελλάδας έχει αλκολικούς βαθμούς απο 38-45 τοις εκάτο (πιο ισχυρό σε μερικές περιπτώσεις και απο τα διάσημα ποτά Johniee Walker κ.α)
Συνοδεύεται με έναν μεζέ και παρέα μετά απο ένα μπάνιο στην παραλία καφενεία και ψαροταβέρνες.

 

Ούζο το δεύτερο δημοφιλές ποτό των ελλήνων ανήκει στα λευκά αποσταγμένα ποτά έχει 20 τοις εκατό αλκοολικούς βαθμούς και το πιο ανθυγιεινό για μένα. Καταναλώνεται απο τους Έλληνες και τους Γερμανούς (όσο περίεργο σας φαίνετε).

 

Κρασί το πιο δημοφιλές ποτό στην Μεσόγειο (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελλάδα) η ιστορία του ξεκινά απο το 5000 π.Χ. Το πιο αγαπημένο ποτό μου. Αλκοολικούς βαθμούς έχει 10-15 τοις εκατό περίπου. Έχει λευκό ροζέ κόκκινο.

Υπάρχει επίσης το ισπανικό κρασί Sangria που έχει αλκοολικούς βαθμούς 7 τοις εκατό είναι πολύ ωραία με φρούτα και να σερβιριστεί παγωμένο. Επίσης είναι πιο ακριβό απο το κανονικό.

Μεταξά(METAXA) 
Το πιο διάσημο ελληνικό κονιακ στην υφήλιο με 120 χρόνια ιστορία δημιοργός του ο Σπύρος Μεταξάς. Απο 38-40 αλκοολικούς βαθμούς έχει.

Ουισκι:

Haig
 
Το πιο δημοφιλές ουισκί στα καφενεία και ξεκίνησε απο το 1650. Αλκοολικούς Βαθμούς 40 τοις εκατό.

Johniee Walker
To πιο διάσημο ουισκι στην νεολαία και στα club ξεκίνησε απο το 1820 και υπάρχουν τέσσερα ποτά και είναι το red, black, gold, και blue.Αλκοολικούς Βαθμούς 40 τοις εκατό.

Jack Daniels πολύ δημοφιλές ποτό με 40 τοις εκατό αλκολικούς βαθμούς.

Cutty Shark
Πιο ωραίο σκοτσέζικο ουίσκι με 40 τοις εκατό αλκοολικούς βαθμούς
Drink Different.

Και φυσικα η μπύρα το πιο αγαπημένο ποτό του ανδρικού πληθυσμού μεγάλη ποικιλία απο μπύρες (ξανθές, μαύρες lager και κόκκινες) αλκοολικούς βαθμούς απο 4 μεχρί 10 τοις εκατό (προσοχή είναι αρκέτα παχυντικές σε μεγάλες πόσοτητες)


Επιστροφη


Eπικοινωνήστε μαζί μας :

210 7258321, 210 7230531

E-mail: info@galla-all-day-bar.com


Βρείτε μας:

Eθνικής αντιστάσεως 23 & Φιλολάου
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ακολουθήστε μας :

  • galla-facebook
  • galla-google-plus
  • youtube-galla
  • galla-pininterest